Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

rosa kindfläckar i gråvit väta

i gråvit väta
går till ICA
regnrocksklädd

omgiven av
andra
grårockar

genom
lera
asfalt
betong
släntrar jag hem
till en kopp varm buljong

har med ett extraprisfynd
placerar henne mitt på köksbordet
på gulgrön duk

sänder beundrande blickar
på min nykomling
en orkidé

hon bligar tillbaka
blygt rödlila
med rosa kindfläckar!







Fri vers (Fri form) av Blomma-Stjärna VIP
Läst 353 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-02-02 17:55



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
"omgiven av
andra
grårockar

genom
lera
asfalt
betong
släntrar jag hem..."

Wow!
2018-02-08

  kerstin skriver VIP
att släntra genom blåleran, våt asfalt, gråsuggorna. det är nåt det. när man finner värmen sen.


2018-02-05

  Rise Little One
Livet är underbart under din poetiska penna!
2018-02-04

  Marita Ohlquist VIP
Underbart text om guldkant på den gråa vardagen!
2018-02-03

    Elisabeth Nilsson VIP
Fin ljusglimt i vardagen, väl diktad om.
2018-02-03

  Respons VIP
En glädje i vardagen!
2018-02-02

  Salvation Pepper
Fint att liva upp tillvaron!
2018-02-02

    ej medlem längre
En ljusglimt i allt det våta och mörka.
2018-02-02

  Kungskobran VIP
Härlig verklighetsskildring
2018-02-02
  > Nästa text
< Föregående

Blomma-Stjärna
Blomma-Stjärna VIP