Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Mello mello Melodifestivalen

 

hello mello

nu ska det bli skoj

vi är så taggade så

 

musiken artisten 

publiken

blir ej besviken

 

tänk vilket mod

att pricka vart ord

sätta varje ton

 

beumdrande skara

vad mer fantastiskt kan det vara

 

älskar alla modiga människor

 




Fri vers av Solstrale VIP
Läst 289 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-02-03 20:18



Bookmark and Share


  Fem hjärtan VIP
Det gör jag med! :-) Härlig text!
2018-02-03

    tramp
Texten sätter på pricken vad det handlar om. Mod ! Våga riskera ett stort misslyckande eller göra succé :-)
E blom var ju då för härlig ljusår från sin trygghetszon.
2018-02-03

  Bengt H VIP
En ganska humoristisk effekt av att blanda olika stilmedel och att utelämna det helt i sista raden.
2018-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP