Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


VÅRSTÄDNINGEN BLOTTADE KONSERVERADE TANKAR


SJU DAGAR SJU LAPPAR

 

Lapp nr 1)

vi har mycket gemensamt

med naturen

vi bor i den...

utan natur hade vi inget hem

inget skafferi att hämta hem...

 

Lapp nr 2)

träd lever inom oss

som i blommor och bladverk

känner vi hur glädjen når oss

av dess blotta uppenbarelse

 

Lapp nr 3)

När blir en kvinna någon

att betraktas utan attribut?

 

Lapp nr 4)

så många ansikten

som blickar mot världen

som ser DIG...

 

Lapp nr5)

vi går på samma gator och torg

i världens alla städer

av människor gemensamt byggda

 

Lapp nr 6)

när ska hon bli sedd i själen

Hon som är kvinnan inom mig

 

Lapp nr 7)

detta kan ses med skepsis

kanske också med förakt

när jag leker med ödet...

men det är de gångerna

som jag lär

genom att

utmana mig själv

 




Fri vers (Fri form) av Solstrale VIP
Läst 220 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-02-07 09:58



Bookmark and Share


  objekt3
alla som har rättigheter har skyldigheter?

Ett träds skyldighet
2018-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP