Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Pingsten var den dagen människorna såg varann och talade så att de alla förstod varann. Bara det, va, vilken grej!


pingst och kärlek

låt livet vara lek

idag

låt handen leka smek

idag

låt vreden vara vek

idag

gör plats för kärleken

min vän

det är pingstdagen

igen

idag




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 386 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-06-04 08:16



Bookmark and Share


  DanSan
*

Och tungornas tal

skaldade på alla språk

och där mitt i ljuset han stod

den enfödde Mästaren

Mesias vår Kung

och kärleken vandrar

ännu några steg!!!


Underbart skrivit ÅSA!!!

MVH Dan


*
2006-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP