Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

längtan under kall slöja



vintrig slöja
trycker
över mig
och andra

i en uppgrävd stad

bland betong
och kala träd
hukar jag frusen
och andas grus!

Andas djupare, nu!

Sträck varenda lem mot himmelen
och känn ditt varma blod som flyter
och förnyas oavbrutet!

Sök fotfäste
och lämna fästet
för att komma längre!

Oavsett storm eller snöfall
tar du cykeln till simhuset
tidig måndag

öppna bastudörren
och känn värmevågen strömma
mot din nakna hud!




Fri vers (Fri form) av Blomma-Stjärna VIP
Läst 230 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-02-23 17:42



Bookmark and Share


  M M Mannheim VIP
Din fria vers får mig att tänka på andra slöjor!
Och en bra vers!
2018-02-25

  Janina Kaminska
Så underbart att kunna fly från vintern för en stund, njuta i bastuvärme.
2018-02-25

  Respons VIP
Fint formar du vår starka längtan efter sol och värme!!!
2018-02-24

    ej medlem längre
Så ljuvligt och befriande att omslutas av värme i allt det frusna.
2018-02-23

  Marita Ohlquist VIP
Härligt att njuta av en varm skön stund i
bastun när det är kallt och fruset utomhus!
Du har en förmåga att leta upp guldkornen i gruset.
2018-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Blomma-Stjärna
Blomma-Stjärna VIP