Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sula en ståtlig havsfågel


Kyss aldrig en sula




Nils Olle Kalligula försökte kyssa en sula
alla ord fula han började rabbla
när sulan i hans snopp börja grabba
nu går han med slöa steg
aldrig mer en sula han förnärmar




Fri vers av DanSan
Läst 200 gånger
Publicerad 2006-06-05 09:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

DanSan
DanSan