Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tokkär

Tokkär i solen
i stolen
på altanen!

Tokkär i solen
även när
hon går i moln!

Tokkär
och vårrusig
kan inte mer

än sitta i solen
och fånle!




Fri vers (Fri form) av Blomma-Stjärna VIP
Läst 246 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-04-10 22:32



Bookmark and Share


  Sommarina VIP
Fint!! Samma här
2018-04-12

    Elisabeth Nilsson VIP
Så underbart känns det! Glädjen spritter i en.
2018-04-11

  Marita Ohlquist VIP
Stor igenkänningsfaktor här!
Bra skrivet.
2018-04-11

  Rise Little One
Så kärleksfullt <3
2018-04-11

  Feliaxel VIP
Håller verkligen med,man blir verkligen tokkär i solen den här årstiden
2018-04-11

  ULJO
Fin kärleksförklaring till solen
2018-04-11

  KattenKin VIP
Mm det är så skönt, har själv njutit en stund idag, på balkongen!
2018-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Blomma-Stjärna
Blomma-Stjärna VIP