Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skimrande orangea flirtar

mättar min pensel med färg
för minnesbilder
bildar
nya möjligheter

plötsligt

mångbottnat

med skimrande fläckar
och glipor
det orangea flirtar
i det solgula

vi slirar
varma
våta och öppna

ljuset flödar
grönt spirar

nya tolkningar
nya vägar

roströda fantasier
parar sig med skirt vitt och rosa









Fri vers (Fri form) av Blomma-Stjärna VIP
Läst 296 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2018-04-23 00:27



Bookmark and Share


  lila fjäderblomman VIP
Färgrikedom i ord och bild äger du - inspirerande!
2018-05-07

  Janina Kaminska
Du målar fantasifulla bilder i mitt inre.
2018-04-27

  Anya VIP
Om det är någon som kan måla både med färger och ord så är det du. Jag är med i din tavla från början till slut. du bjuder på vackerhet.
2018-04-25

    Elisabeth Nilsson VIP
En levnadskonstnär fattar penseln och målar livets färgrika tavla.
2018-04-23

  Marita Ohlquist VIP
En färggrann, vacker tavla från poetens palett!
2018-04-23

    ej medlem längre
Färgsprakande penseldrag!
2018-04-23

  Kungskobran VIP
Fint fantasifullt skrivet
2018-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Blomma-Stjärna
Blomma-Stjärna VIP