Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

under en yta



när vilande frågor
täcker våra ögon
i en dans

där ensamhet växer
under en yta

min längtan knypplad
upprepade mönster
fångade i oss




Fri vers av kath
Läst 207 gånger
Publicerad 2006-06-07 09:53



Bookmark and Share


  kanelen
Åååh, den här känns som om den var MIN...precis det språk som jag tycker så mycket om!!!
2006-06-11
  > Nästa text
< Föregående

kath
kath