Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sabinas Student 2006


Student nr 2006

Idag är det den dagen du länge väntat på
då du bär en vit klänning med blommor ihåret
när du springer ut med mössan i vädret
ser alla nära och kära med det växande leendet
jag tror nog att du inser att du har växt
kämpat och varit modig
som har klarat tre år och nu står du här
med blommor runt halsen och papperet
som verkligen bevisar att du har tagit studenten


Utbildning du har fått och vänner på köpet
vänner som alltid finns för dig
så var inte rädd och be om hjälp
trots att du har jobb innan studenten
du har kommit långt och du ska fortsätta med det
för du kommer att komma långt i livet
det vet jag för du är så underbar som man kan bli


Studenten är en trappa mot det glada för dig
slippa skolan och alla lärare och tänk
nu står vi här och gratulerar dig Sabina
för det är ju trots allt du som har tagit studenten
så låt denna dag bli till den mest lyckligaste dagen i ditt liv
för det är min lyckligaste dag för du slipper skolan
och jag hoppas att jag får se många leende ifrån dig
för du betyder mest för mig och jag hoppas det förblir så


Lycka till med framtiden och allt det tänkbara
du är värd all lycka du kan få och ta för den delen
jag hoppas du finner det du brinner för någon dag
då skulle jag bli den mest lyckligaste flickan på jorden
för du är den jag älskar och inget skulle göra mig gladare
än att se dig glad..





Grattis igen, du har tagit studenten, kan du fatta det själv än?




Fri vers av Lilla trollet
Läst 424 gånger
Publicerad 2006-06-07 09:54



Bookmark and Share


  _Qexa
Wohoo, denna var riktig glad och fin :D
Det är så att man ÄNNU mer längtar till sin egen.
Då ska du och jag stå där med Sabina vid oss :D
2006-06-11
  > Nästa text
< Föregående

Lilla trollet
Lilla trollet