Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vad gör en tatuering med mig? Ska jag tatuera mig eller ej? Vad sker då med mig?


Tatuering fixering konservering av mitt lysande jag

 

mitt skinn är min inre skönhets
beauty box min personliga
skönhetsmottagare

my skin is a beautybag
my personal
beauty inbox reciver

hur skulle det vara om
jag inte hade något
att fylla skinnet med
eller om jag ville byta skinn
eller ge det ett nytt mönster

tatuerar mig
känner på känslan
vad känner jag ... är jag mitt attribut
mitt skinn, min yta, min tatuering

speglar jag en liten bit mot omvärlden
som en signal - hallå - här är jag
inifrån mitt inre

några små rispor
i huden fyllda med färg
en signal från djupt inom mig
inifrån min märg
som säger till dig
jag har en egen lyskraft

inom mig oro i kroppen
sitter där bränner sticker svider


samtidigt härlig känsla
fjärilar blommor skorpion
symboler viktiga i mitt liv

utstår smärtan
känns inte så farligt
när allt är klart
ro lycka frihet kärlek
känsla av frigörelse

nu är jag i mitt - mitt i mitt i
mitt i mitt liv
mitt val av den bild
som äger - som möter dig

i spegeln ser jag en bild som aldrig
någonsin lämnar mig
en verkligt verklig bild
den som bara känslan av
att ha gjort en tatuering
kan fylla mig med

 

 

 




Fri vers (Modernistisk dikt) av Solstrale VIP
Läst 232 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-05-08 08:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP