Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

röda tånaglar

solen får mig till
att lägga mig bland tusenskönor och maskrosor
och lyssna på fåglarnas läten
och låta drömmarna komma och gå

när jag reser mig upp
är det för att
solen får mig till
att måla tånaglarna röda

och trä fötterna i ett par öppna sandaler
-
och släntra iväg till kvartersbutiken
för att köpa glass!




Fri vers (Fri form) av Blomma-Stjärna VIP
Läst 299 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-05-19 21:12



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Härligt framförd!
2018-05-21

  Janina Kaminska
Underbar känsla i dina ord. Livsglädje.
2018-05-21

    Elisabeth Nilsson VIP
En underbar vardagslycka målad i rött!
2018-05-20

  Kungskobran VIP
Härlig dagslycka
2018-05-20

  Karina"Kia"
Jag småler och njuter av dina framfötters steg du tar mot glassens nästa äventyr målande!
2018-05-19

  aol
Just såsom man kan känna sej.
2018-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Blomma-Stjärna
Blomma-Stjärna VIP