Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


JAG GER DIG EN BLOMMA TILL DIN SJÄL


TRO PÅ DINA ORD

På insidan kanske det kan kännas så ...
Kanske är det enklare att orda då?
Se till den DU i stunden kan vara bara
Du behöver inte alls dig förklara
Skriv från hjärtat ditt utan att svara

Kanske du får en trogen lyssnarskara
Då får man visst enklare att sig själv tro på
Dessutom mången vän i läsekretsen man få

Ja för det är tungt att helt ensammen där stå

 

sträck ut dina rader 

kanske blir någon glader

alla har sina dagar

 

man vet aldrig

vem man med

sina ord behagar 

 

det ligger i betraktarens blick

av knappast något de få en kick

de fann orden bara och då sa det klick

 




Fri vers (Fri form) av Solstrale VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2018-05-22 20:31



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
inte det lättaste vara bra skrivarvän om man som jag har lätt till paranoia. men nu vet jag var jag har dig solstrålen. tack för de många applåderna jag fått under kvällen. aldrig mer kommer jag att snedtända på dig. jag vet nu att du är sjysst.
2018-05-22

  Valter Örn VIP
Mycket bra och aktuellt. På tv talade man alldeles nyss om att människor känner sig så ensamma så följden blir att man säker sig till sjukvården fast de inte är sjuk. Detta hade man konstaterat i England och börjat vidta åtgärder. Det är säkert samma förhållande i Sverige. Om alla började skriva och lätta på sina tankar och få en och annan respons så vore mycket vunnet.
2018-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP