Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det har varit många duktiga kollegor från hela världen genom åren.


Arbetskamrat.

Jag glömmer så ofta bort
att du också bär ett annat lands kultur
i din livsryggsäck

men när solen blänker
i dina bruna ögon
glittrar i ditt svarta hår
och din rad av vita pärlor strålar i ditt leende

kommer jag ihåg
att du är en Prinsessa
från Fjärran Östern.

Sen bäddar vi rent
på åttan.




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 1025 gånger
Publicerad 2006-06-08 07:05



Bookmark and Share


  Rachel Roth
fint om gemenskap
och erkännande
av den Andra
som annan men
VÄN
2006-06-08

  Jessica Ebbesson
Vilken vacker hyllning till din arbetskamrat..en prinsessa från Fjärran Östern.
2006-06-08

  Cris
Jättefin beskrivning Åsa
princessa..underbart att
minnas arbetskollegor på
det viset
2006-06-08

  Per Rydberg
Du beskriver så levande det där att vi alla människor är olika, men lika! Skön text som värmer min morgon!!
2006-06-08
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP