Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale…


DET ÅLDRADE ÄR DET VACKRA

 

se mina skinn  
som jag ömsat

de skyddade  
de höll mig
de formade mig

med tiden jag lär
mig allt det där

att hålla min balans
att skydda min själ
att ta hand om kroppen

huden är då använd
den är en del av allt

det som jag mötte
det som jag kände
det jag såg och hörde

det åldrade skinnet
är det vackra utåt

vad som gjorde och höll jaget
vad som mötte hela världen  
vad som fick oss att kunna leva

det åldrade är det vackra
det är beviset för vi levt

 




Fri vers (Prosapoesi) av Solstrale VIP
Läst 406 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2018-05-28 14:10



Bookmark and Share


  mare VIP
Så sant
heja livet
bra skrivet
2018-06-01

  KattenKin VIP
Älskar den här, rätt inställning!
2018-06-01

  Marita Ohlquist VIP
Underbart skaldat!
2018-05-30

  överlevaren VIP
Fint fångat....vackert kan vara så mycket på olika vis.
2018-05-29

  Anya VIP
Denna var särskilt träffande idag. Tack för peppande ord. Jag tar till mig av allt.
2018-05-29

  M.Eta
Var ålder har sin tjusning. Man behöver inte vara rädd för åldrandet så länge man får vara frisk.
2018-05-29

  stig wikman
Ja ,
åren har ju gått
och håret blivit grått.

APPLÅD.
2018-05-29

    Elisabeth Nilsson VIP
Så alldeles sant och tänkvärt!
2018-05-28

  ULJO
Så bra text. Så stor sanning. Bokmärke
2018-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP