Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Viska


Djup

Djup

djuphet

längtan 

 

jag söker

din själ

 

jag finner den

i dina ögons djup 

 

djup

djuphet 

längtan 

 

jag finner den 

nära

 

nära min själ

 




Fri vers (Fri form) av Ninananonia VIP
Läst 316 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2018-06-06 22:25



Bookmark and Share


  Fem hjärtan VIP
Du förmedlar känslan bra här !
2018-06-15

    Peter Söderqvist
Fin text till kärleken så nära.
2018-06-08

  Marita Ohlquist VIP
Kärlek, värme och gemenskap!
2018-06-07

  Feliaxel VIP
Vackra ord med mycket känsla
2018-06-07

  ULJO
Gillas
2018-06-07

  Goraxy 89 Orion VIP
Vår planet Gaia är platsen där själar som känt varandra i många liv här (eller) i en annan värld möts på nytt - för det finns många platser, planeter både i Vintergatan och i andra system.

Du fångar den så bra här i din dikt (min syster)
2018-06-06

  M.A.J.R
Där du finner själsfränden, fint!
2018-06-06

  M:tin
Dikt med fint djup!
2018-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP