Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill bli smekt av dig




Sitter du där nu
fingrar på tangenterna
tänker på vännerna

Vi som finns här
alla vi som älskar
att skriva poesi

Så gör dit bästa nu
jag vill glädjas
av din ordkonst

Kom igen
gör det nu igen
smek mig med texten

Från dina läppars
och tankars
innersta vrå




Fri vers av DanSan
Läst 310 gånger
Publicerad 2006-06-09 09:20



Bookmark and Share


  Howlit
Visst vill vi berusas och smekas varma. Det är en härlig känsla när det händer.
2006-06-10

    Svappis
Kanonfin dikt Dan! Man kanske kan ha tangentsex också ;-)
2006-06-09

  Cris
Jag blir stum i fingrarna
och finner inte orden....!
2006-06-09
  > Nästa text
< Föregående

DanSan
DanSan