Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livskraft och andetag



Morgonrodnad
så mild så sval
älskar doften

Av hugget gräs
speciellt då
när du är där

När diset lättar
ja när själen flyger
fritt som en duva

I det gryende
morgonens ljus
just där i naturens hus

Så aftonrodnad
låt mig va
släpp dina slöjor

Du kan smeka mig
när skymningen faller
min vän

Låt dagen leva
livets sång
segra

Så andetag
in och ut
res mig

låt mig
få leva
fullt ut





Fri vers av DanSan
Läst 190 gånger
Publicerad 2006-06-11 10:45



Bookmark and Share


    Barbro. Norberg-Rönnlund
Jag tycker mycket om titeln, den väcker sinnena till att verkligen läsa in dikten som komma skall och den är ljuvlig att läsa, en lisa för själen !
2006-06-11
  > Nästa text
< Föregående

DanSan
DanSan