Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

inte mätt

- inte mätt än
alls inte mätt på sol
fast brunbränd, tung och loj

vill ha en dag till
och en himmel så blå
igen och igen

och nu är det sval natt
men jag
längtar redan nästa dag

- är precis som ett barn
som fått pröva på
att åka karusell
och blivit yr
men vill åka runt ändå
en gång till

igen och igen!




Fri vers (Fri form) av Blomma-Stjärna VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-08-03 22:26



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Härlig hyllning till sköna soliga sommardagar.
2018-08-14

  Lars Hedlin
UNDERBART! :) <3
2018-08-08

  Marita Ohlquist VIP
Härligt att vara vuxen och kunna glädja sig som ett barn!
Det är många som förlorar den förmågan.
2018-08-06

    Elisabeth Nilsson VIP
Vad härligt att kunna njuta i sådan barnslig glädje! Du är en sann levnadskonstnär!
2018-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Blomma-Stjärna
Blomma-Stjärna VIP