Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snart är det över

Sjukhus skööterskor som kommer och går
prover hit och dit
blod prov måste lämnas
till rönken måste gå
trots smärtan har
små rum med dålig luft
äcklig mat så man spyr
uttrårad av tiden
svettig av antibiotikan
alarmklockan ringer stup i kvart
ont överallt har man
sängarna är hårda
inte konsigt man får scolios
men snart är etta över
för i morgon blir jag utskriven




Fri vers av Lilla trollet
Läst 273 gånger
Publicerad 2006-06-12 10:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lilla trollet
Lilla trollet