Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kryper under din hud

Jag ser mitt liv på alla kort
som ligger här på en hög på golvet
varför kan inte saker vara som det var förut
jag måste kunna få vara själv ibland
men när du tittar på mig med dina samma gamla ögon
det är som att vara i ett fängelse och inte bli fri


Men nu träder jag fram ifrån mörkret
jag vill ha dig hålla dig så jag brinner
jag vill krypa under din hud
för där har jag aldrig varit
utforska och hitta nya saker att älska
jag faller snabbare än jag trodde
ge mig något som jag kan hålla mig fast vid
för jag vill ju krypa under din hud


Nu när en pussel bit saknas
undrar jag vad som fattas
men ge mig något som jag kan sjunga om
så sjunger jag som de betyder allt
va inte rädd ge mig bara något
jag vet att du har tid så låt det inte gå till spillo
jag kan inte gå för dig - jag kan inte tala för dig
men krypa under min hud det kan du
du har fastnat i mitt hjärta
och nu vill jag krypa under din hud
va inte rädd - det gör inte ont




Fri vers av Lilla trollet
Läst 304 gånger
Publicerad 2006-06-14 14:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lilla trollet
Lilla trollet