Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale...


skarpa ögon

 

de små förbättringarna

det där tonfallets svängning

mot en glädjande inställning

som går att skönja - får mig att

snabbt inse att det är dags att le

 

har du träffat mig någon gång

sett aningen om förvandlingen

i min skarpa blick som talar om

för dig att jag ser dig och är med dig

precis då är det du lättar ditt hjärta

 

det är din blick som fångar mig

den som får mig att vilja möta dig

just precis där du befinner dig nu

där du i stunden längtar en själ

som kan ta dig väl emot och lyssna

 




Fri vers (Prosapoesi) av Solstrale VIP
Läst 223 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-10-13 22:42



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Fin dikt och finfin målning
2018-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP