Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Faller

Löven faller som jag

lyfter i vinden

som jag?

 

ligger på marken

stilla en stund

tillsammans?

 

i en hög nära

 

nära

jag vill vara det nu

bara andas liv

 

vara fri

att älska liv

 

tätt intill

vara vi

 

flyga i vinden

virvla omkring

tillsammans

 

nära som din varma hud

dina mjuka läppar 

ögonen jag älskar

 

du

jag väntar 

jag vill

 

jag vill andas liv

 

älskade löv

känner er under mina händer

 

hur ni prasslar

hur ni känns mot min bara hud

 

jag känner igen din doft

den som väcker min själ

 

som trädens nakna siluetter

helt underbara

 

och lövens vackra färger 

gröna gula oranga röda

 

som når 

ända in i hjärtat

 

 

 

jag är öppen nu

mitt hjärta känns varmt

 

jag älskar

som du

 

 

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 552 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2018-10-16 17:45



Bookmark and Share


  Änglaögon
Så vacker och full av känslor.
2018-10-19

  Lars Hedlin
Fint och känslorikt!
2018-10-18

    ej medlem längre
Känns som en virvlande rörelse i frihet och längtan, för att landa i djupt inuti kärleken. Underbart!
2018-10-17

    Peter Söderqvist
Vackra löv som förenas med känslor om hösten. Metaforerna är fina och upplyftande.
2018-10-16

  Marita Ohlquist VIP
Mjukt, fint och alldeles underbart!
2018-10-16

  ULJO
Höstglädje
2018-10-16

    ej medlem längre
Aj lööv it :)
2018-10-16

  M:tin
Så fin känsla i dina ord!
2018-10-16

  Kim VIP
Min klocka måste gå efter, skrivet 17:45 stod det väl o klockan var då här på datorn 17.37... Nåja det är väl egentligen oviktigt på den här sidan! EN FIN HYLLNING TILL NATUREN som vi alltid behöver...

2018-10-16

  S~A •••
Så fin
2018-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP