Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avtryck

Jag ser det jag ser

känner det jag känner 

inom mig

 

dina varma händer 

i natten

 

 

intryck ger avtryck

 

som mjuka siluetter i fjärran 

 

mörk skog känns nära

dimmor som dansar

där

 

där är du?

här är jag?

 

blod är blod

pulserande?

 

vad vet jag?

om längtan

 

och min längtan känns 

i hjärtat

 

hela jag känns här 

 

vidgar mitt bröst

från jorden till himmelens slut 

 

min kärlek gör mig större än jorden

 

så mycket älskar jag

dig

 

och jag känner den i varje steg jag tar

 

jag hör min andedräkt 

men saknar din

 

så mycket älskar jag 

dig

 

gränslösa blickar som blottar en själ

 

jag ser det i natten 

där stjärnor blinkar vackert i dina

 

jag älskar stjärnorna på din himmel

trädens stillhet mot en mörk himmel där jag går

 

ensam

 

har du sett den så vet du vad jag menar

 

och jag älskar

hela din värld

 

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 420 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2018-10-16 20:12



Bookmark and Share


  Niclas Petersson VIP
"jag hör min andedräkt

men saknar din



så mycket älskar jag

dig"

Precis så. Vackert vackert vackert.
Gillar.
2018-11-08

  Karina"Kia"
Känslofylld dikt och den är tonskön av kärlek!

Så snyggt skrivet!
2018-10-20

  Anya VIP
Vackert. Det där ensamma ordet "ensam" sticker ut och känns.
Tycker även om:
"jag älskar stjärnorna på din himmel
trädens stillhet mot en mörk himmel där jag går"


2018-10-20

  Alysse VIP
Åh en så melodiös text
så vackert berörande
kärleken är stor
och din poesi
sjunger fram varje ord



2018-10-18

  Lars Hedlin
En text full av känsla!
2018-10-18

  Kim VIP
Så mkt som händer här! Känner mig nästan lite omtumlad; trots att jag inte alls personligen är inblandad...
2018-10-17

    ej medlem längre
Du skapar magi med dina ord, en natthimmel, en älskad, som öppnar sig och släpper in någon i det hemliga landskapet där.
2018-10-17

    Peter Söderqvist
Kärleksfullt.
2018-10-16

  M:tin
Så vacker!!!!!!!!
2018-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP