Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

stillheten



den framstår tydligt nu
genom tonen av pianots åldrande
stillheten i mitt tömda hjärta




Fri vers av kath
Läst 227 gånger
Publicerad 2006-06-14 22:01



Bookmark and Share


    ej medlem längre
..magiskt...så vackert...tack!
2006-06-15

    ej medlem längre
Tycker om jämförelsen med pianot
2006-06-14
  > Nästa text
< Föregående

kath
kath