Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vi är de döda

vi är de döda,
vi är de glömda.
de du inte vill ha,
de du fruktar.
vi är de hatade,
de som inte finns.

vi är minnena
av en kärlek du ångrar.
vi är tårarna
som rinner ner för din kind.

vi är hatet,
sveket du aldrig förlåter.
vi är rösten
du hör i ditt huvud.

vi är slaget
du får rakt i ansiktet.
vi är ångesten
orsakad av ett korkat beslut.

vi är de som river ner allt
som du jobbat så hårt för att bygga upp.




... men vi är även de som hjälper dig bygga upp igen.




Fri vers av lindblad
Läst 404 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-06-15 14:12



Bookmark and Share


  aol
suveräna rader i en stark poesi gillas
2008-03-17

  clematis
Din text får mig att tänka på dom grekiska hämndguddinnorna :)
Med hundhuvud, ormhår och fladdermusvingar men framför allt skräckinjagande och imponernde!
2006-06-22
  > Nästa text
< Föregående

lindblad
lindblad