Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du kan så mycket själv

Du är två år nu fast jag inser inte det
inser inte att du kan så mycket själv
du kan sätta på dej blöjan själv
säger till när du behöver gå på toa
du har blivit en sån stor flicka nu
men ibland behöver alla hjälp med något


När man badar ute i sjön
tycker du om att man håller om dig
så ska man dra dig i vattnet
då skrattar du och ler och säger mera hela tiden
får då ett leende på mina läppar
när du leker mamma pappa barn
eller leker något annat ser jag verkligen
en sån fantasifull flicka vid namnet Felicia


Du kan cykla på din trehjuling
trots ingen förstår var du har lärt dig det
men ibland är vissa saker till att vara mystiska


När du kryper upp i min famn
kramar om mig som aldrig förr
då vet jag att jag aldrig vill förändra dig
vill ha dig som du är för alltid
och vet att jag kommer hålla dig hårt
för du är min lilla ögonsten
och jag älskar dig så mycket




Fri vers av Lilla trollet
Läst 269 gånger
Publicerad 2006-06-15 22:31



Bookmark and Share


  _Qexa
Du slår dig själv hela tiden i dina texter. :)

När du kryper upp i min famn
kramar om mig som aldrig förr
då vet jag att jag aldrig vill förändra dig
vill ha dig som du är för alltid

Just den delen är nog den bästbästaste jag har läst på länge.
Fortsätt i denna stilen, Anna.:)
2006-06-18

  stefan.g
Mycket fin och vackert skriven, den ger sommarbilder med omhändertagna motiv på. Barnet träder verkligen fram som det du känner, och orden hamnar på sin plats och berör. Texten får en genast att tänka på sin egen lilla tvååring. Tack för läsningen!
2006-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Lilla trollet
Lilla trollet