Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vänskapsband


har tvinnat olika minnen
till ett enda vänskapsband
att bära runt min handled

runda stenar
i alla chakranas färger
en gåva från Maria

blåvita stenar i glas
en gåva av Li
mot onda ögat

en hittad blå blomberlock
en liten ametistdroppe
ett regnbågsskimrande simborgarmärke

simborgarmärket fick jag
en vanlig novemberdag
inbjuden att simma
för allas lika rätt och värde

åh, vad det glittrar
av goa minnen
när jag lyfter armen
i dans









Fri vers (Fri form) av Blomma-Stjärna VIP
Läst 269 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-11-23 18:13



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket bra och fint skrivit!
2018-11-27

    ej medlem längre
Dina poetiska pärlor glittrar gott i november-mörkret.
2018-11-25

  Respons VIP
Dansen och de blå minnena känns som en väg fram till det goda livet. Du är en mästare på bejaka det goda i livet.
2018-11-25

    Elisabeth Nilsson VIP
Bättre än glittrande guld!
2018-11-24

  lila fjäderblomman VIP
låter spännande, det skulle jag vilja se :)
2018-11-23

  ULJO
Så fint
2018-11-23

  KattenKin VIP
Personliga berlocker med själ och hjärta, och som säkert låter exotiskt när du dansar. :)
2018-11-23

  Marita Ohlquist VIP
Ett vackert och minnesrikt smycke på en underbar kvinna!
2018-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Blomma-Stjärna
Blomma-Stjärna VIP