Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet i en Pillerburk

Idag måste man vara på topp
HELA tiden
inga ögonblick av
svaghet
trötthet
ledsnad
ont
slitenhet
är tillåtna

Mördande reklam
bokstavligt
ta piller mot allt
ont i magen?
ledsen?
stressad kropp?
värk?
sliten kropp?
Inga problem
Köp våra piller
för i vårt samhälle
gäller det att hänga med
symptomen trycks tillbaka
med alla slags piller
hellre än att gå till roten
så dämpas symptomen
till den dag att våra kroppar
formligen exploderar i protest
brustabletter brusar
stolpiller sticker upp
drageer
sprayer
krämer
piller
...piller...
en massa jävla piller

ja livet i en pillerburk
tills livet helt enkelt säger ifrån..
Livet fås inte på recept
och vårt samhälle tillåter oss inte
att få läkas naturligt.
Det gäller klämma ur oss varje droppe av produktion,
sen mer vinster på piller som får oss att döva
våra stressade sinnen och kroppar.
Vinst före hälsa
Medan hamsterhjulet snurrar allt fortare...
med en växande hög tomma
pillerburkar.... och utslitna
människor som inga piller kan hjälpa mer...




Fri vers (Fri form) av Nikolai Jungsin VIP
Läst 715 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-12-01 15:18



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Vi har ett samhälle där varje uns av människokraft pressas ur människor, resultatet ser vi redan nu i form av utbrända knäckta människor.
2018-12-02
  > Nästa text
< Föregående

Nikolai Jungsin
Nikolai Jungsin VIP