Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gåvan

är bara en enkel hemmadansös
som tycker om doften av myrra och kanel
och att dansa i ökensand
vid en midnattsblå
Nilen

Dum dum dum
tek dum
- tek - tek

jag slår på trumman
för min nya tunna blå dress
med slöja till

jag svänger runt
det mörka blå
med små guldprickar på

en fot flat och en på halvtå
orma mina armar
o, shimma mina axlar

för min väninna
och hennes gåva

jag tänder rökelse

svänger runt
och slår på trumman

Dum dum dum
tek dum
- tek - tek




Fri vers (Fri form) av Blomma-Stjärna VIP
Läst 248 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-12-06 21:23



Bookmark and Share


  Blått Norrsken VIP
Så underbart härlig och flödande i att finnas till i nuets skimmer.
2018-12-07

  Kungskobran VIP
Underbart
2018-12-07

  Marita Ohlquist VIP
Vackert om tacksamhetens och glädjens dans!
2018-12-07

  ULJO
Så bra text.
2018-12-07

  KattenKin VIP
Hur fint som helst, som en gåva. :)
Flöde och musikalitet.

"jag svänger runt
det mörka blå
med små guldprickar på"
2018-12-06

  lila fjäderblomman VIP
Jag ser dig där vid Nilens strand :)
2018-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Blomma-Stjärna
Blomma-Stjärna VIP