Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sjuka Egon

Egon är bra att ha
Men ser du
Egon kan vara väldigt
ja vad ska man säga egna
Bara jag, jag, JAG!!!!

Ibland blir Egon sjuka
när det bara ska has, frossas i tagandet

När kravlistan och begären växer
medan det egna bidraget uteblir

då blir det mer och mer
utav ohälsosamma Egon ute

till slut blir det bara
sårade Egon
ledsna Egon
utnyttjade Egon

på grund av sjukt själviska Egon

vem ska läka vem
på vems villkor
hur ska man övertyga
en del Egon att de inte är
så snälla
rättvisa
eller ärliga

jaa Egon
du behöver nog
tänka om lite
och bli mer givare
än tagare

för nog är det mycket Sjuka Egon
här ute
eller vad säger du, Egon ?




Fri vers (Fri form) av Nikolai Jungsin VIP
Läst 298 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-12-10 13:30



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
Tänkvärd text.... ett givande och tagande ger bästa samspelet....
2019-05-09

  Öknens Ros VIP
Att tänka på för alla. Hur mycket ger du, hur mycket får du?
2018-12-10

  Fulbergarn
Absolut!
2018-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Nikolai Jungsin
Nikolai Jungsin VIP