Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

säger adjö



besökt av tid
ser spåren tydligt nu

smeker minnet av ungdom

letar vägen framåt
säger adjö till då

i väskan minnen lätta




Fri vers av kath
Läst 299 gånger
Publicerad 2006-06-17 21:40



Bookmark and Share


  Anders P VIP
tur att väskan med minnen finns kvar, men åldrandet har också sin skönhet.
2006-06-19

  rebecca d VIP
känner igen mig i varje rad....att lämna fösonad, märkt, gå vidare...i väglöst land....
2006-06-18

  Rachel Roth
vemodigt igenkännande.
men i dina rader finns redan
försoningen

vägen går också inåt
2006-06-18
  > Nästa text
< Föregående

kath
kath