Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är glasbiten i foten som vägrar att släppa.

Slutet gott
Jag har berättat allt jag kände
Jag berättade så mycket
Att allt han hade att säga var
Jag vet inte vad jag ska säga

Jag hatar den meningen
Och jag älskar den meningen
För
Att öppna sitt hjärta
Utan respons suger
Men nu har jag lättat hjärtat
och sagt allt jag velat säga
Och i och med att han blev tyst
Så tog han åt sig

jag sa att jag var en idiot
Inte en vanlig idiot
Utan den idioten som
inte går att jämföras med en annan iditot
Jag är störst av alla misslyckande

Så varför säger han inte åt mig att han älskar mig?
Varför säger han bara att jag ska släppa honom?
Varför säger han bara samma sak hela tiden?
Och varför fortsätter jag ifrågasätta hans dumhet?
och varför hänger jag fortfarande kvar som en klädnypa
Efter 6 månader av svek?

jag vet inte



jag vet inte...

Jag älskar honom ändå
Och ja.




Jag är patetisk




Övriga genrer av Malina
Läst 308 gånger
Publicerad 2006-06-18 02:29



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Du beskriver dina oförklarade känslor på ett mycket bra sätt..en dikt full av passion, svek och kärlek. Titeln är väldigt träffande och generellt sätt bra format på texten...
2006-06-18
  > Nästa text
< Föregående

Malina
Malina