Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MELLANDAGAR

 

alla dagar mellan söndag och lördag

dem kallar jag för mellandagarna...

 

för det är om fredagens afton det rodnar

små rosade fläckar på mina mjuka kinder 

han kommer för att bli lördag och söndag

även om Han är Fredag för mig...

 

om jag skulle umgås med dem alla

måndag, tisdag, onsdag och torsdag

skulle det vara som att vänstra... 

därför kallar jag dem bara mellandagar

 

för Han är Fredag för mig hela veckan

 




Fri vers (Fri form) av Solstrale VIP
Läst 148 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-01-02 21:38



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Grattis till en underbar Fredag!
2019-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP