Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

när ytan brister



korrekta steg
över svaga isar
döljande himlens blåa ton

och i vinden
toner av is
de som hörs när ytan brister




Fri vers av kath
Läst 259 gånger
Publicerad 2006-06-19 08:17



Bookmark and Share


  Anders P VIP
bräckligt och vackert. en påminnelse om att korrekthet inte är något alibi.
2006-06-19

    ej medlem längre
ojoj..finns inga gränser för den skönhet dina texter förmedlar...
2006-06-19

    ej medlem längre
Får mig att tänka på osäkerhet kring något-fina ord
2006-06-19
  > Nästa text
< Föregående

kath
kath