Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svält

Svavel och aska
fötter som gått många mil
frågor utan svar

sträcker du upp armarna
lyfter jag upp dig
och kramar om dig

sängarna står i rader
och bakom spjälorna
stora ögon

hur kunde jag
bara blunda
när du finns?




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 292 gånger
Publicerad 2006-06-19 17:58



Bookmark and Share


  hawkeye
Berörande rader...
2006-06-20

    Bodil Sandberg
Jag får en stor klump i magen...kan inte sätta ord på känslan riktigt...känner både ömhet och ångest...och även vanmakt...dina ord och din bild påverkar hela mig!
2006-06-19
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP