Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Funderar på varför allt ska göra så ont

Mathias


Du sitter där i mörket och funderar på varför allt ska göra så ont
Jag önskar att jag kunde vara med dig och hålla om dig
Säga att bara du tror så kommer allt bli okej
Dina djupa ögon tittar på mig och säger
” Tror du verkligen det finns något hopp tös”
Slut bara ögonen så finns jag där


Mathias




Fri vers av Lilla trollet
Läst 341 gånger
Publicerad 2006-06-20 01:41



Bookmark and Share


  _Qexa
:'( Du står för det goda, Anna.. Det har du bevisat för mig.
*KRAMAR OM DIG!*
2006-06-21
  > Nästa text
< Föregående

Lilla trollet
Lilla trollet