Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

M-ord

 

mustiga mackor

möter mumsig mun

magen makar med mutan

mannen mumsar mm.m.m.m

matmor mycket macksam...




Fri vers (Fri form) av Solstrale VIP
Läst 189 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-02-07 19:03



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Maximal måltid...
2019-02-12

  ULJO
Magnifik menuett
2019-02-09

  M.Eta
Magen mätt!
2019-02-08

  Birk Andersson
Muntert! :)
2019-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP