Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

haiku

 

Ler mot backspegeln
Sveper med lätthet
bort isen från vindrutan

 

Sonens bästa vän
var igår en snögubbe
Nu en vattenpöl

 

Från garagetaken
ner mot vårrabatterna
Snödroppar

 




Bunden vers (Haiku) av Daniel_78 VIP
Läst 340 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2019-02-15 15:37



Bookmark and Share


  thyra
Underbara vårrader, den sista är mycket finurlig! Fint!
2019-03-05

  aol
Underbart fångat vännen.
2019-02-26

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Underbart våren är på väg till oss trogen
2019-02-16

  ULJO
Vårkänslor
2019-02-16

  alicja lappalainen VIP
våren, våren, våren !
2019-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP