Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale...


PÅ SMÅ LAPPAR I MIN LÅDA

 

Jag lappade ihop en veckas makeri av ord

lade dem i lådan för att finna dem

en sådan dag då jag vårstädar

så att det gav lön för mödan den dagen

 

...

 

Lapp nr 1)

Upplev - vi har mycket gemensamt med naturen vi bor i den... utan natur hade vi inget hem inget skafferi att hämta hem...

 

Lapp nr 2)

Inse - träd lever inom oss Som i blommor och bladverk känner vi hur glädjen når oss av dess blotta uppenbarelse

 

Lapp nr 3)

När blir en kvinna någon att betrakta utan attribut?

 

Lapp nr 4)

Se så många ansikten som blickar mot världen som ser DIG...

 

Lapp nr5)

Du - vi går på samma gator och torg i

världens alla städer av människor gemensamt bygda

 

Lapp nr 6)

Hon när ska hon bli sedd i själen

Hon som är kvinnan inom mig

 

Lapp nr 7)

Funderar på att detta kan ses med skepsis

kanske också med förakt när jag leker med ödet...

men det är de gångerna som jag lär

genom att utmana mig själv

 




Fri vers (Prosapoesi) av Solstrale VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2019-03-09 12:39



Bookmark and Share


    ej medlem längre
jag blir belönad när jag utmanar mig själv. att bara gå att vänta på lyckan funkar inte för mig. eller att tro att man får vad man tror att man får.
2019-03-10

  Valter Örn VIP
Det där var inget lappri !
2019-03-09

  KattenKin VIP
Vilka fina lappar som liksom lappar ihop själen på något vis. Tänkvärt och vackert så jag sparar också gärna dina lappar. Tack! :)
2019-03-09

  Ewa-Britt Nilson VIP
Lapp på lapp
är bra, jag vet
en som la, lapp
på lapp i sin låda
med saker hon inte
ville göra, drog en var
da´, då blev det fort
gjort, och Du fick till av
rad på rad i Din gömma,
om natur, på tur, se mer
än yta, ja varför inte åt
annat håll ny väg bryta...
Så gott fick Du orden
till oss alla flyta...
2019-03-09

  M.Eta
Rolig idé! Kan ju fint lapptäckspoesi!
2019-03-09

  ULJO
God idé
2019-03-09

  Bengt H VIP
Vilken intressant idé! Det skulle jag aldrig kunna tänka ut.
2019-03-09

  Jeflea Norma, Diana. VIP
ser vårens dynamik och kraft i nya miljöer och hjälper motivationen på traven ny sätt att arbeta med utveckling/innovation för ´gamla´ branscher. "SMÅ LAPPAR I DIN LÅDA"(gamification)
2019-03-09

  Feliaxel VIP
Ett tänkvärt lapptäcke
2019-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP