Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


HUVUDET PÅ SPIKEN

 

med en mössa mjuk och varm

man känner sig så glad och nöjd

på ett iskallt hav i storm och larm

förlorad tross i vilsen båt ej förtöjd

 

lättat ankare var kanske inte bra

men en mössa på svaj gör en gla'

med kärleken och ett värmande hjärta

å' en varm mössa på tar bort all smärta 




Bunden vers (Rim) av Solstrale VIP
Läst 400 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-03-13 18:45



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Ni är väldigt lika
även på ert
sätt att kika
så vackra och
så unika, ni kan
ert liv som mitt liv
så gott berika!
Finemang!
2019-03-13

  Ewa-Britt Nilson VIP
Mössor på topp
nu finns det hopp
på dagens lopp
att allt tar sig
till knopp!
2019-03-13

  Fulbergarn
fina mössor :)
2019-03-13

    ej medlem längre
har bytt från trygg till snygg...
2019-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP