Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Teckning/ tusch: Solstrale…


PÅ EN ÄNG AV BLOMSTER

 

ligg ned

vila fri

dröm sött

 

spring över ängen

känn vinden i ditt hår

lek tafatt med dig själv

 

plocka blommor

samla tankarna

lyssna på hummelsurr

 

 




Fri vers (Fri form) av Solstrale VIP
Läst 142 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-03-19 22:39



Bookmark and Share


  Fulbergarn
De var länge sen
ska bli skönt
2019-03-21

  M.Eta
Sommarkänsla till fullo! Fin bild!
2019-03-21

  KattenKin VIP
Vilken underbar bild! Vad duktig du är! Passar bra till din söta dikt.
2019-03-20

  ULJO
Så fridfullt
2019-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP