Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vila

Vila

i mina händer 

famna mig

som änglar

gör

andas så

tills den dagen jag dör 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 259 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2019-04-11 19:02



Bookmark and Share


    Peter Söderqvist
Fint skrivet om vilan. Jag tror den kan förstås för alla vilans former.
2019-04-14

  M:tin
Så vacker!
2019-04-13

  ULJO
Kolossalt vackert
2019-04-11

  Johan Bergstjärna VIP
Vad vackert!
2019-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP