Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vad skulle jag annars skriva om?


Så lätt gör du mig lycklig





Är det sant att jag alltid är glad?
Att humöret är toppen
och att jag ler som om jag såg solen för sörsta gången
Hela tiden?
Är det sant att du är sur när jag blir sur?
Du är ju alltid så glad
Är det sant att jag liksom tjuter av livsglädje hela tiden?
Är det sant att du är den enda som sett mig riktigt sur?
Är det sant att du är den enda som gör mig riktigt sur?
Är det också sant att du är den som gör mig riktigt glad?
Men visst är det så att det är med dig
Jag visar mina känslor som bäst.
Som jag ler mer än någonsin
För att få dig att skratta
För att se dig skutta av glädje
För att inte se dig göra bittra miner
För att inte få se dig besviken
Visst är det bara du som sett mig riktigt sur
Och visst är det för att jag vill att du ska le åt mig
För att få dig att göra mig glad
För att se dig fjanta dig som om jag vore en bebis som tappat bort nappen
Allt för att jag vill se dig på humör
Ett toppen humör
Eller ett humör där allt känns botten
Sålänge
du inte är likgiltig är jag nöjd
Det är det svåraste humöret
Jag kommer alltid att älska dig
Så länge som jag lever
Och jag vet att sålänge jag har dig vid min sida
Så kan jag skratta mig lycklig
Och leva så för evigt
Och jag vet att om jag förlorar dig
Så kommer jag gråta mig tom i hopp om bättre dagar
Det är med dig jag är lycklig
Och det är dagar som dessa
Jag saknar dig så att jag spricker
och önskar att du ska dyka upp här
brevid mig
Och skratta med mig
Och berätta saker du berättat tusen gånger förut




Övriga genrer av Malina
Läst 340 gånger
Publicerad 2006-06-22 23:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Malina
Malina