Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Säga?

Punkter rotades i rötter i som vägar kom och gick?

många lite galna plutande munnar möttes här inuti?

här och där allt var liksom där djupt nere men ändå nära?

nära i underjorden i flimmer av ljus kaskader av lycka och allt?

allt det där som drömmar bär när änglarna är här?

se dem känn dem var dem det är allt jag vill säga?

 

 

 

 

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 324 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2019-04-15 22:58



Bookmark and Share


  Goraxy 89 Orion VIP
Riktigt Skön !!!
2019-04-17

  Marita Ohlquist VIP
Underbar text som stimulerar tanke och känsla!
2019-04-17

    ej medlem längre
Vilket underbart samspel mellan bild och text. Fascinerande, vackert och känsloladdat.
2019-04-16

  Lars Hedlin
En mycket fin text!
2019-04-16

  ULJO
Ömt och vackert
2019-04-16

  M:tin
Fint!
2019-04-16

    Peter Söderqvist
En spännande text, som ger många associationer. Jag famlar efter mönstret.
Och hittar så många.
2019-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP