Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
gäller vem som helst och alla


Du är värdefull

Det var höft emot höft, det var läppar,
det var rytmer och puls, det var hetta
det var sommar och sol, det var dans
det var längtan helt utan sans
det var så det gick till om du vill
den natten min vän, du blev till
inget misstag i rusets dimma
utan skapelsens vackraste timma
så sträck på dig stolt du lilja;
du finns till, det är skaparens vilja.




Fri vers av Åsa Gustavsson VIP
Läst 703 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2006-06-23 08:21



Bookmark and Share


  Havanna
Väldigt fin!!
2008-10-14

  Kristina Wallbing
Vackert och rytmiskt om skapelsekärlek! Sista raderna är speciellt jättefina!
2008-03-25

    ej medlem längre
Otroligt fint. Om hur något som kan tyckas som ett felsteg ändå blir något värdefullt. Raderar slumpen :D.
Gillar hur du skriver!
2008-02-01

  harriet
Vackert, det är en viktig tankt det här :-) Jag skulle aldrig få fram det så bra i ord... Snyggt ;-) applåderad + bokmärkt
2008-01-26

  aol
så ska ju sanningen vara glad hurtig med ett så fint flöde i en vacker poesi applåd så klart
2008-01-11

    inmeddiginålsögatkamel
Jag gillar heller inte rim egentligen, men den här var FÖR underbar!
2006-07-18

    Bodil Sandberg
Det här är helt underbart!!!!
2006-06-23

  Christer Eriksson
inte riktigt min favoritpoesi, (rim), men en jättevacker dikt, verkligen vacker.
2006-06-23

  Björn Donobauer
Du vet ju att dom orden är det tusentals barn som aldrig får höra.. så viktoigt att det sägs.. Jag hann bli nära 60 innan jag vågade fråga min mor hur jag blev till.. nej jag var varken planerad eller ett våldtäktsresultat.. det borde jag fått veta vid 10 eller så... tack åsa..
2006-06-23

    IsabellaMendrix
En hyllning till livet, när hyllningen känns som vackrast.
Det hela känns intensivt och sensuellt, lekfullt och praktfullt.
Här inryms alla kvalitativa egenskaper.
Du behandlar livets alla hörn med elogevärd respekt,
Åsa.
2006-06-23

  kath
din text är en vacker tanke till livets eget värde och det vackra i att leva ......... att bli till en gåva som sträcker sig bortom just då .............. och ändå just då
2006-06-23
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP