Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

de som befriar



hur kommer det sig
att allt fastnat i ett vrak av is
där bäringen sedan länge tömt sin mening

och jag letar orden att förlösa de skeppsbrutna meningarna
de som befriar livet från tyngden av tystnad




Fri vers av kath
Läst 297 gånger
Publicerad 2006-06-23 17:54



Bookmark and Share


    ej medlem längre
jag är..stum av beundran...igen sluter du detta verk med makalös skönhet i de två sista raderna...wow...
2006-06-23
  > Nästa text
< Föregående

kath
kath