Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

på ett avstånd





och om jag öppnade mina ord
till en himmel

men så fast i skuggan av dig

där illusionens tempel är min boning
i ett land av otillräcklighet
och jag dansar med dig på ett avstånd

ser du flyttfågelars stråk om hösten
se min själ mot frihet

på sin väg hem




Fri vers av kath
Läst 210 gånger
Publicerad 2006-06-23 18:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kath
kath