Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bräddfyllt synfält


ett gyllene sken
flyter över världen
träden blommar

dansande fläckar glimmar
genom min blick
på vägen dalar rosa blomblad ned

trädens blommande kronor
talar sakta, liksom sjungande
till barnen och hundarna
och mig
-

i badhuset följer jag
genom korridorer och trappor
innan jag når
bassängens glänsande turkoser
glattare än luft

lemmar slingrar
och sträcker ut
ljuset omsluter
och flyter
genom fönstren
och över grusgångar och gräs
löper blommorna, hundarna och barnen








Fri vers (Fri form) av Blomma-Stjärna VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-06-14 23:58



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Underbart att få se allt med dina ögon, så detaljrikt och kärleksfullt. Livslust som smittar.
2019-07-03

  Anya VIP
Känner lycka när jag läser. Och ödmjukhet inför livet. Så fint fångat.
2019-06-24

  lila fjäderblomman VIP
Dina bilder flyter - som drömsekvenser.
2019-06-16

  Lars Hedlin
Jätte bra skriftat :)
2019-06-16

  ULJO
Där fick du till det. Riktigt fint skaldat
2019-06-16

    Lena Söderkvist VIP
Positivt, litet drömskt också. Eftersom styckena kommer i den ordning som de gör skapas en surrealistisk känsla.
2019-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Blomma-Stjärna
Blomma-Stjärna VIP