Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ett par av ögonen är mina, ett par är dina...


Samförstånd

framtiden döljes
bak sommarens horisont
och våra drömmar




Bunden vers (Haiku) av Åsa Gustavsson VIP
Läst 256 gånger
Publicerad 2006-06-26 18:19



Bookmark and Share


  Rachel Roth
ja, inget vet vi om framtiden
fin bild på er i samförstånd
äktenskapstycke syns det mig
2006-06-26
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Gustavsson
Åsa Gustavsson VIP